Bine ați venit pe blogul Museta

Bine ați venit pe blogul Museta

Bine ați venit pe blogul Museta. Un mesaj de bun venit pe noul blog, din partea mea și a familiei mele.

Dacă tot am lansat blogul Museta, am decis să încep cu un articol de bun venit. Museta pentru mine nu este ceva nou. Am deja câțiva ani de când folosesc această denumire. Inițial am început cu un magazin online de bijuterii handmade. După apariția copilului nostru, am preferat să mă ocup de creșterea și educația lui.

Împreună cu soțul și copilul, am creat tot felul de lucruri utile pentru casă. La insistențele fratelui meu am decis să renunț la magazinul online. Așa am ajuns sa încep acest blog. Aici pot scrie articole și pot împărtăși informații utile. Nu o sa mai repet descrierea despre mine. Dacă doriți să aflați mai multe, puteți citi pe pagina Despre noi.

De fapt ce este blogul Museta mai exact ? În primul rand, inspirație pentru întreaga familie. Articolele o sa fie din cele mai diverse. Fie cu rețete de bucătărie, decorarea casei, sau artizanat. Cu siguranța o sa aștept părerile și sugestiile voastre. Dacă doriți să adaug un articol anume, aștept cu drag sugestiile voastre.

Museta este de fapt un proiect de familie în sine. Fac totul cu ajutorul familiei mele și a fratelui meu. În acest fel pot oferi un conținut cat mai divers cu informații utile. Sper sa va placă noul blog și articolele ce urmează. Va invit cu drag sa va abonați la newsletter. În acest fel puteți primi cele mai noi articole in email.

Vă urez bun venit pe Museta !

2 thoughts on “Bine ați venit pe blogul Museta”

  1. Ma bucur ca in sfârșit după atâta munca am reușit sa facem un blog frumos…. sper. Acum aștept noile tale articole…. de aici in colo e rândul tau sa muncești din greu la el. Mult succes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top